Middager Video Rømmegrøt Lagre oppskrift Ordentlig hjemmelaget rømmegrøt er det lite som slår. Det er skikkelig sikringskost og festmat sammen med spekemat. Du lager den enkelt selv.Slik gjør du Kok rømmen under lokk på middels varme i cirka 2 minutter. Rør så i halvparten av melet. Det er viktig at du rører kraftig slik at du ikke får klumper, og for å få smøret frem. Skum så av litt av smøret, ta det av med en skje over i en liten sausmugge eller et sausnebb. Dette kan du gjerne gjøre i flere omganger. Røros Rømme™ er kokestabil, så denne prosessen kan ta litt tid når du bruker denne rømmen. Smøret du tar av, kan du servere varmt til grøten. Noen vil heller ha vanlig smør til, dette er en smakssak. Rør i resten av melet, igjen er det viktig å vispe kraftig for å få en fløyelsmyk grøt. Spe med melken. Kok grøten i ca 5 minutter. Smak den til med salt. Server den med rømmesmøret eller vanlig smør, sukker og kanel. Rød saft er goddrikke til. Hva synes du om denne oppskriften? Submit Rating 0 / 5. Antall stemmer 0 Produkter brukt i denne oppskriften Alle produkter Økologisk Røros Rømme™ Økologisk Helmjølk 4 % fett Økologisk Røros Smør™ Se flere fristende oppskrifter Alle oppskrifter Jordbær med myntesukker og rømmekrem Horn fylt med skjørost og spekeskinke Luftig og sprø focaccia toppet med skjørost